| Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü | |
|
+6ggüllççin punk_rock-melda beraat_hayko SedoS_eVos mutsus qirl sarı_şeker 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
sarı_şeker
-Buraya Kadar Banlandınn!-
| Konu: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Mayıs 20, 2008 1:17 pm | |
| Sebepsiz yere gitmedinki sen Boşluğa beni koydun bilmeden Yüzüme vuran boğaz rüzgarı Hiç soğuk değil sensizliğinden Kendini görmek ne acı Yok olmuş hayallerin çıkmazı Anlamak çok zor değil Farkı yok aslında sonların Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Korkumdan değil güçsüzlüğümden Kaçtım her zaman geri dönmekten Kısacık yolun ne kadar uzun Dalgalarla ben şimdi sarhoşum Kaybeden bir tek ben miyim Yok olan inancımı neyleyim Son bir kez ağla bana Gözyaşın sulara karışsın Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana | |
|
| |
mutsus qirl ..EmekLi Üye...
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Mayıs 20, 2008 2:02 pm | |
| bu şarkı gökhan kırdarın hep bana şarkısı ne hepsisi ya alakası yok nerden bulduysan yanlış bulmuşun | |
|
| |
sarı_şeker
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Mayıs 20, 2008 7:47 pm | |
| ben sana gökan kırdarın degil demedimki hepsi seslendirecekmiş mirkelamınkisini seslendirdigi gibi | |
|
| |
SedoS_eVos ..EmekLi Üye...
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Mayıs 20, 2008 10:23 pm | |
| | |
|
| |
sarı_şeker
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Mayıs 20, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
mutsus qirl ..EmekLi Üye...
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Perş. Mayıs 22, 2008 2:32 pm | |
| AYY PARDON CNM YHAA ÖSÜRR | |
|
| |
beraat_hayko ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Paz Mayıs 25, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
punk_rock-melda Administratör
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Mayıs 27, 2008 10:53 pm | |
| | |
|
| |
ggüllççin .♥.Grup Hepsisiz Yapamaz.♥.
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Perş. Tem. 03, 2008 1:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Ptsi Tem. 07, 2008 11:16 am | |
| flood olucak ama şarkı sözleri yanlış ben dorusunu ekliorumm: Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa Evli olup bekar kalsam Çalışmadan zengin olsam Çok yiyerek zayıflasam Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam Gizli olsa herkes bilse. Bana hep bana bana hep bana bana hep bana Ben yine her gün kaybolsam Kandan korkan bir doktor olsam Aşkımı alıp dağlara çıksam Dünya çirkin düzelir sansam Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be Hem vazgeçip hem sevdiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa. İstemeden seçtiklerim Ne işim var burda benim Ben aslında caz severim Çok yaşasam yaşlanmasam Estetiksiz güzel olsam. Olgunlaşıp çocuk kalsam Bana hep bana bana hep bana bana hep bana Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be Rujum mujum her şeyim var kuzum Tadım tuzum kalmadı susun be… Bana hep bana bana hep bana bana hep bana | |
|
| |
zuhal -!- miss üye -!-
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Tem. 08, 2008 6:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Çarş. Tem. 09, 2008 12:50 am | |
| | |
|
| |
_GLN_bsr_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Paz Tem. 20, 2008 8:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Paz Tem. 20, 2008 8:19 pm | |
| | |
|
| |
ece_arda ..EmekLi Üye...
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Çarş. Tem. 30, 2008 5:02 pm | |
| | |
|
| |
AshLéy <3 Administratör
| Konu: Geri: Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü Salı Kas. 04, 2008 5:04 pm | |
| | |
|
| |
| Hep Bana - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü | |
|