| İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love | |
|
+2Eren_Melisa demi_lovato_love 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
demi_lovato_love -!- miss üye -!-
| Konu: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Perş. Ocak 27, 2011 10:53 pm | |
| İmza yapıyorum sadece şimdilik...En kısa srede hzrlamaya çlşcm sözz =) Sorularımız basit.. Üzerinde ismin olsun mu?= (Eğer adın olsun istiyorsan adın)= Kimli olsun= Brush-çerçeve falan olsun mu?= Resimler sizden mi benden mi?=
İşte bu kadar. Sonra imzalarınız hazır. =) | |
|
| |
Eren_Melisa // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Ptsi Ocak 31, 2011 8:25 pm | |
| Üzerinde ismin olsun mu?=Üzerinde ismim yerine Melisa<3 Robert yazzsa olmasmıı?? (Eğer adın olsun istiyorsan adın)= Kimli olsun=Robert pattinson Brush-çerçeve falan olsun mu?=brush olsun ama çerçeve olmasın Resimler sizden mi benden mi?=Senden olsun ama en güsellerini seç tmmı? | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Cuma Şub. 04, 2011 9:11 pm | |
| Tmm cnm ama bn tatildeydm de yapamdm...
En son demi_lovato_love tarafından C.tesi Mart 05, 2011 2:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love C.tesi Şub. 05, 2011 12:43 am | |
| Flood için özür dilerm ama bi sorn çıktı olmuyo yarın yüklerm. | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Çarş. Şub. 09, 2011 6:38 pm | |
| URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/86565894.jpg/] [/URL] İşte canım burada umarım beğnrsn (= | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Perş. Şub. 10, 2011 8:49 pm | |
| Ayy hytm mikemmelll olmuşşşşş :) I thanks candy girl :) | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Cuma Şub. 11, 2011 8:20 pm | |
| Bişi değil cnmm ne önemi var =) | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love C.tesi Şub. 12, 2011 6:00 pm | |
| ayyy ben bidane daha istiyorum yaparmısın??
Üzerinde ismin olsun mu?=Üzerinde ismim yerine Great vampire-human love, Edward <3Bella yassın :) (Eğer adın olsun istiyorsan adın)= Kimli olsun=Robert pattinson Kristen Stewart Brush-çerçeve falan olsun mu?=brush olsun ama çerçeve olmasın Resimler sizden mi benden mi?=Senden olsun ama en güsellerini seç tmmı? | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Salı Şub. 15, 2011 7:33 pm | |
| Yaparım tabii yarn (16 subat) öğlen falan gelebilr tmm mı?? | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Salı Şub. 15, 2011 8:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Salı Şub. 15, 2011 8:45 pm | |
| Canım oldu bitti kodu alcam şimdi umarım beğenirsn =) Yarın demiştim ama bugün bitirdim bide sen istemedin ama hareketli yaptım =) | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Salı Şub. 15, 2011 8:46 pm | |
| Burada.Umrm bğnrsn . Kusra bakma png (resim) kısmı biraz kötü oldu ama uğraştm baya. | |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Perş. Şub. 17, 2011 3:01 pm | |
| I thanks bebeqim süper olmuş ewt bayağı uğraşmışsın hakkını vererek bnde kullancm birasdan :) sende bnden bitane daha isteyebilirsin :) | |
|
| |
sheker_shey // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Salı Mart 01, 2011 6:31 pm | |
| Üzerinde ismin olsun mu?= (Eğer adın olsun istiyorsan adın)=büşra Kimli olsun=hannah montana Brush-çerçeve falan olsun mu?=ewt Resimler sizden mi benden mi?=ewt
| |
|
| |
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Çarş. Mart 02, 2011 7:46 pm | |
| URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/imzabhm.png/] [/URL] Buyr burda... Cnm bu arada özr bn dn yapmstm ama snra ism cıktı upload edmdm umrm begndn =) | |
|
| |
sheker_shey // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Paz Mart 13, 2011 6:21 pm | |
| | |
|
| |
|~prensesirem~| "~ Mega Mod ~"
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love C.tesi Nis. 09, 2011 8:21 pm | |
| Üzerinde ismin olsun mu?=evet (Eğer adın olsun istiyorsan adın)=irem bieber Kimli olsun=justin bieber Brush-çerçeve falan olsun mu?=olursa cok sevinirim =) Resimler sizden mi benden mi?=senden ama bilindik resimler olmssa iyi olr
şimdiden tşk ederm tatlm
| |
|
| |
ZLEE98 ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Perş. Haz. 23, 2011 3:00 pm | |
| Üzerinde ismin olsun mu?=Hayir (Eğer adın olsun istiyorsan adın)=Hayir Kimli olsun=Eric Saade Brush-çerçeve falan olsun mu?=Brush olsn,Cerceve olmasin... Resimler sizden mi benden mi?=senden olsun cnm...
| |
|
| |
BeYzA-HePsİ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love Salı Haz. 28, 2011 12:49 pm | |
| Üzerinde ismin olsun mu?=Evet (ama vennessa & Miley olsun ) (Eğer adın olsun istiyorsan adın)=Byz Kimli olsun=Miley cyrus ile vanessa hudgens resimlerini birleştirirsen iyi olur canım. Brush-çerçeve falan olsun mu?=olsun Resimler sizden mi benden mi?=senden
En son BeYzA-HePsİ tarafından Çarş. Haz. 29, 2011 1:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : yanlış yazım.) | |
|
| |
| İmza yapıyorum istekleri verin demi_lovato_love | |
|