..* ЯéaLové † ~Yeni Üye~
| Konu: Pin Up_Üretim Hatası [ Süper şarkı ;) tavsiye ederm :] Salı Mart 23, 2010 9:30 pm | |
| Pin Up - Üretim Hatası
Zırr telefon, saat gece yarısı Bi insan her gün saçmalar mı ya, bu nasıl başarı Babası araba almış buna ha ha, hava atıyor İçimi bayıyo Taksim con conu kendini bi halt sanıyorBiraz boyansam hoş bi kızmışım Sana soran oldu mu fikrini Kendisi tam bir ruh hastası Bence sen de var bir üretim hatasıÜretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyor zekası Al o fiyakalı arabanı sok bir tarafınaAy karar vermiş evlenicekmiş (nee) Bir sürprizi varmış bana yüzük almış (diyosun) Sabrım kalmadı artık senin iğrenç müzik zevkine Sen o yüzüğü al da tak…Hıyarın birisi yüzünden Harcanıyor 20′li yaşlarım Kahrını çeksin başkası Önce adam ol sen Allah’ın cezasıÜretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o fiyakalı arabanı sok, Allah’ın cezasıÜretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o yüzüğü al tak bir tarafınaCins cins davranıyorsun Kaç paralıksın, oha oha Yaa hoşuna mı gitti Daha daha dahaCins cins davranıyorsun Kaç paralıksın, oha oha Yaa hoşuna mı gitti Allah’ın cezasıÜretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o fiyakalı arabanı sok, Allah’ın cezasıÜretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o yüzüğü al tak bir tarafınaAl, al, al, al, al Sok bir tarafına... Umarım beğenirsiniz.. | |
|
BeYzA-HePsİ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Pin Up_Üretim Hatası [ Süper şarkı ;) tavsiye ederm :] Cuma Nis. 30, 2010 8:25 pm | |
| Saol...
- Çok beğendimMm...
- Harika veya Orta BiLeMiYcEm YaNeEEE...
-
| |
|
~~Avril~~ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Pin Up_Üretim Hatası [ Süper şarkı ;) tavsiye ederm :] Perş. Tem. 29, 2010 3:43 pm | |
| | |
|