♥♥ Grup Hepsi Fan Club ♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♥♥ Grup Hepsi Fan Club ♥♥

♥♥ En Büyük Grup Hepsi Fan ♥♥

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... )

5 posters
YazarMesaj
HepsiLedy~*
~Yeni Üye~
~Yeni Üye~
HepsiLedy~*

Kadın

Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... ) Empty
MesajKonu: Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... )   Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... ) EmptyC.tesi Mart 07, 2009 12:32 pm

Bugünkü sabah gazetisinde yazılıydı tamamen kendim yazıyorumm..
Başlık :Gülçin'in derdi kıyakmıs !!
Hepsi grubunda sular durulmak bilmiyor. dubaide yasayan bir işadamıyla evlilik hazırlığı ıcerısınde olan Gülçin gruba dönmeme kararı aldı.Gulcın'ın bu kararı verme nedeni olarak;aYNI AMANDA GRUP UYELERINDEN CEMRENIN ANNESI DE OLAN MENAJERLERİ SEBNEM KEMERİN TUTUMU GOSTERILIYOR !!İDDİALARA GÖRE KEMER KIZINA TOLERANSLI DAVRANIYOR KLİPLERDE DAHA ÇOK GÖRÜNMESİNİ SAĞLIYOR VE KONSER ÖDEMELERİ ONA ERKEN ÖDENİYOR !!

Arkadaslar ben sok oldum!!Artık gulcının gruba donmeyecegıde %100 dogru bunun üzerine tartısmaya da gerek yok :'( Ve de Cemrenın d magazınde Gulcının dugunune gıtmeyecegını soylemesının nedeni de anlasıldı.Bundan da anlasılacagı gibi Gülçin ve Cemre küs ayrılmıslar .
AvriL_shéqér
// ~ ÜYE ~ //
// ~ ÜYE ~ //
AvriL_shéqér

Kadın
Rep Alanı : Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... ) Reputationposnl3

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... )   Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... ) EmptyPaz Mart 08, 2009 9:33 pm

ay inanmıon yha
böyle bi ayrımcılıgı menajerleri nasıl yapar????
ßu$ë«||*
~Yeni Üye~
~Yeni Üye~
ßu$ë«||*

Kadın

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... )   Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... ) EmptySalı Mart 10, 2009 8:02 pm

Ehh.. Cemrenin annesş sonuçta.. Ama gastede çıkan her habere de inanmamak lazmm.. :S
edwardx3
-!- miss üye -!-
-!- miss üye -!-
edwardx3

Kadın

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... )   Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... ) EmptyÇarş. Eyl. 30, 2009 2:44 pm

İnanmalımıyız ki..

Bilmiyorum ama eğer varsa izin vermemeleri lazım..

P. için tşk =)
BeYzA-HePsİ
// ~ ÜYE ~ //
// ~ ÜYE ~ //
BeYzA-HePsİ

Kadın

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... )   Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... ) EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:09 pm

İnanmıyorumm.....!

Böyle insanlar çok var bu zamanlar Ay İnaNmiyoruM.

P. için saoL....!

Şok Şok Şok Gülçinin Gruptan Asıl Ayrılma Nedeni (sok olacaksınızz ... )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cemre'nin portakala alerjisinin nedeni