" ésRa " ~Yeni Üye~
| Konu: Red edildikten sonra karizma yapmak (: Cuma Şub. 06, 2009 1:53 pm | |
| Varsa özür dilerim (:
| 1. Ben acıların çocuğuyum modeli -Meltem benimle çıkar misin? -hayır -tamam Meltem şimdi git ve beni yanlızlığım ile yanlız bırak
2. Kıvrak modeli - Meltem benimle çıkar misin, misal iki biletim var Ateşlerin dansı’na? - hayır - Aaaa şimdi hatırladım, Hülya'ya söz vermiştim... öteki sefere inşallah...
3. Tehdit eden modeli - Meltem benimle çıkarmısın? - Hayır - Eeeee o zaman bende gidip Hülya'ya bir sorayım...
4. Anlamaz modeli - Meltem benimle çıkarmısın? - hayır - o zaman, askım, ilk olarak ateşlerin dansı’na gidelim mi... - geri zekalı misin nesin ya, hayır dedim... - Tamam bileti önlerden almaya çalışırım... yemek de yeriz di mi hayatim, Show’dan önce... - Harbiden salaksın ya !, sana adımı söylediğime inanamıyorum... - Evet aşkım ya, ismin çok güzel...
6. - Meltem benimle çıkarmısın ? - Bilmem.. sence çıkar gibi duruyormuyum ? - Valla galiba çıkarsın.. ama emin değilim.. hadi bir açıklık getir şu konuya - Hayır tamsalak hayır ! - bunu evet olarak kabul ediyorum - Sertan bu kadar salak olmayı nerde öğrendin ? - Her gün 1 saat çalıştım düzenli.. çok zor olmadı.. - hmmm, çalıştığın belli, başarmışsın…!
7. Şartlanmış model -Meltem benimle çıkar misin? -tabi neden olmasın -sen kaybettin kızım, seni sevmiştim halbuki -???
8. Redden sonra karizmayı çirkefleşmekte arayan model -Meltem benimle çıkar misin? -hayır -Hadi lan, ben seni deniyordum zaten. Kabul etseydin üstüne beton dökerdim senin..
9. Esprituelim ben modeli -Meltem benimle çıkarmısın? -hayır -peki sen asansörle çık ben yetişirim
10. Oha artık modeli - Meltem benimle çıkarmışın? - hayır - in o zaman üstümden, giy üstünü, uza...
13. Ulaşamadığı ete mundar diyen kedi modeli -Fatmagül benimle çıkar mısın? -hayır!!! -aman zaten sen de kendini bulunmaz Hint kuması sanıyorsun. çillisin,çirkinsin ıyyyy
14. bir arkadaş ortamında ise - meltem benimle çıkar misin ? - hayır - peki, kaçta alayım seni o zaman ? - ulan çıkmam dedim.. - peki saat 8 de gorüşürüz askım..
15. -benimle çıkar misin meltem? +hayır -haha... bir an için benimle gerçekten çıkabileceğin ihtimalini düşündün değil mi? itiraf et?
16. -benimle çıkar misim meltem? +hayır -Oha ben size dedim anlar dalga geçtiğimizi diye
17. - benimle çıkar mısın meltem? + Elbette hayatım... - Adisin meltem! şurada iki satir karizma yapacaktım, içine ettin !
19. Türk filmi modeli: -meltem benimle çıkar mısın? -hayır abuzer! -bir gün karşına çıkacağım, diyeceğim ki fakir ama onurlu bir genç vardı... anlıyormusun! -tabiii…
20. Romantik model: -meltem benimle çıkar mısın? -olmaz Abuzer ! -oysa pembe panjurlu evimizde, gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle... -bak Seeen...
21. - meltem biliyorum benden önce 20 kişi sordu ama... - hayır! - hata ediyorsun, ben olsam benle çıkardım. - zaten senle ancak senin gibi bir moron çıkar Cevdet. - meltem, bence sen erkekten anlamıyorsun.
22. yalancı model -baba nooldu ne dedi kız? -abi şimdi gittim başladı aşk meşk duygusal konuşmaya, yok bana çok değer veriyormuş, yok bağlanmaktan korkuyormuş... beni de bilirsiniz gelemem öyle ince muhabbetlere. "Side kızım" dedim. naza cekiyor iste... -o zaman bitmiş o is ağabey, kız hasta.. -yok baba istemem artık zaten soğudum birden.
23. -meltem .. bişi söyliycem.. seni seviyorum -ay.. abuzer olmaz ki biz arkadaşız -ben çıkalım demedim di zaten
24. iki samimi arkadaş yolda efendi yürümektedir. erkek kişi birden patlar: - meltem benimle çıkar mısın? Aşığım sana ! + dumur! ne? ehem.. şaka yapıyorsun değil mi, ciddi değilsin? - reddedildiğini anlayan bahtsız genç EEG.. oo.. tabii canım. haha, ciddi mi sandın? haha.. ben aşık olmam ki robotum ben. yok duygularım.
25. - Meltem benimle çıkar mısın? + hayır. - hayır deyişine bayılıyorum. ee, benimle çıkacak mısın? + hayır! - süpersin ya. şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh..
26. Yeşilçam üstü az Hollywood modeli: - hülya benimle çıkar mısın? - ama Ediz nasıl olur? Ben zengin bir kızım sen ise fakir? bu imkansız bir aşk kuzum? - ne olacak lan, arwen aragornla çıkıyor ya... o daha imkansız. - oha ediz ne kadar kültürlüsün, yoksa çıksam mı acaba? - hedeeee! Ben vazcaydım artık…!
|
| |
|
-ïяэм- // ~ ÜYE ~ //
| |
AvriL_shéqér // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Red edildikten sonra karizma yapmak (: Ptsi Mayıs 18, 2009 6:56 pm | |
| | |
|
~~Avril~~ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Red edildikten sonra karizma yapmak (: C.tesi Eyl. 04, 2010 11:45 pm | |
| hhahahahahahahahahah xD xD xD xD xD :D :D | |
|
sheker_shey // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Red edildikten sonra karizma yapmak (: Salı Eyl. 07, 2010 10:07 am | |
| süper | |
|
Eren_Melisa // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Red edildikten sonra karizma yapmak (: Ptsi Kas. 22, 2010 9:28 pm | |
| | |
|