" ésRa " ~Yeni Üye~
| Konu: Ben şişman mıyım ? Cuma Şub. 06, 2009 1:47 pm | |
| warsa özür dilerim :) +Ben şişman mıyım? -Yani bilmem ki +Bak doğruyu söyle birşey demicem... -Biraz ayılık var hamurunda o kadar +Sensin ayı -Sen burdayken ne haddime
+Şişmanlamış mıyım? -Hayır nerden çıkardın... +Ne bileyim sanki kilo aldım -En son tarttığımızda bizim tartı yerle bir olmuştu ondan şişman nasıl olucan bilemiyorum
-ben şişman mıyım sevgilim -hayır kilolusun -yaa ! değilsin de -ama kilolusun hayatım -sen de dana gibisin -en azından bu noktada benzeşiyoruz aşkım -hay ben seni&
[b]
-ben şişman mıyım sana şişman denemez; sen şiman değilsin, sana şişman diyebilmek için bi 10-20 kilo vermen gerekir... -
-Ben şişman mıyım +Kısmet
-Ben şişman mıyım +hayır şiş-womensin
-ben şişman mıyım *hayır kebap-mansın
-ben şişman mıyım +hayır canım sadece balık etlisin -ne yani sen şimdi bana balina mı demek istedin +na alakası var beh -balık etlisin dedin balina da bi balıktır onu ima ettin dimi -
+Ben şişman mıyım? -Evet +Çotaaaaa !! şimdi? - Sanki biraz kilo verdin ya 1 aydır.
-ben şişman mıyım *hayır -ben şişman mıyım *hayır -ben şişman mıyım *evet *yalan söylüyorsun - -ben şişman mıyım br /sana şişman denemez; sen şiman değilsin, sana şişman diyebilmek için bi 10-20 kilo vermen gerekir... br /- br /br /br /-Ben şişman mıyım br /+Kısmet br /br /br /-Ben şişman mıyım br /+hayır şiş-womensin br /br /br /-ben şişman mıyım br /*hayır kebap-mansın br /br /br /-ben şişman mıyım br /+hayır canım sadece balık etlisin br /-ne yani sen şimdi bana balina mı demek istedin br /+na alakası var beh br /-balık etlisin dedin balina da bi balıktır onu ima ettin dimi br /- br /br /br /+Ben şişman mıyım? br /-Evet br /+Çotaaaaa !! şimdi? br /- Sanki biraz kilo verdin ya 1 aydır. br /br /br /-ben şişman mıyım br /*hayır br /-ben şişman mıyım br /*hayır br /-ben şişman mıyım br /*evet br /*yalan söylüyorsun br /- /font[color=#a22ada]-ben]
[/font] | |
|
-ïяэм- // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Ben şişman mıyım ? C.tesi Şub. 21, 2009 6:43 pm | |
| | |
|
avril_harika // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Ben şişman mıyım ? Ptsi Mayıs 04, 2009 5:06 pm | |
| | |
|
AvriL_shéqér // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: Ben şişman mıyım ? Salı Mayıs 12, 2009 2:09 pm | |