| KARIŞ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 3:14 pm | |
| Bu Sabah Yerini Kimler Almiş Diye Düşündüm Kalktiğimda Hiçbiri Seni Hiçbiri Beni Hiçbiri Bizi Anlamamiş Bu Sabah Telefonu Hiç Açmadim çaldi Durdu Aldirmadim Hiçbişey Seni,seni Düşünmemi Engellemez Ben Anladim Bu Sabah Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim Bu Sabah Adini Boş Kağitlara Yazdim Astim Duvarlara Ben Birtek Seni Eski Günleri Istedim Canim Anlasana Bu Sabah Yatağin Boş Kismini Resimlerinle Süsledim Gördün Halimi Anla Derdimi Ne Olur Dön çok özledim Bu Sabah Gülki Sevgilim Gülki Gözlerin Solmasin Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çiksin Namelerim Hadi Gel | |
|
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 3:18 pm | |
| Afili Yalnızlık
Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi
Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm...
Sövdüm, sövdüm, sövdüm� ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara
Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm...
Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya...
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... | |
|
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 3:19 pm | |
| GİT Adam olmaz dedin senden Adam nedir dedim içimden Farketmezdi değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim
Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye
Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme...
| |
|
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 3:21 pm | |
| YAZ GELDİ Yaz Geldi her gece kulüpte hadi Az Geldi vur sisenin dibine Gaz Geldi atla dans pistine hadi Bir Bacardi, gecenin vakti, Ghetto Party
Hava değişir clube girince kapıdan Tam takırız eküri gelince arkadan Elini belime dolar seksi bayan Elde tamperinyo üstte shanchan,şöhret şan Arabam bu ghetto party tut elimi dans et hayat fani Son sözde tümden hayat flim gibi çekim eki,sahne yeri Kıvır beli deli deli Söyle kafan ne kadar yüksek Kafan yüksek bedenin esnek Hadi söyle, Ghetto Party ne demek Ghetto Party demek, uçmak demek bebek Kadehler havada Hey Dj Ritmi parlat yoluna girer hersey Plagini seç bir scratch, nakarata geç Hey Dj, Hey Dj
Nakarat
Metin 'Bela' Göktel : Her Jack'in ardindan bir Tequila Beni böyle hatirla, Satirla kovalarim seni vermezsen bana kalbini Dandini dastana Uyuyanlar bostana Biz gideriz Club'a sallanir ama düz gider araba Yokusta bir vurusta, göbeginden akar damla, damla Elin omzumda benimkisi belde Hele benimle kuytu köselere gel de Derdinin dermani bende Omzumdaki ellerin kemerde Seksi, seksi önümde dans etti Fizigi endami ve her yeri Yavas, yavas indirdi perdeyi Alev, alev yakti cazibesi Nakarat
Yaz Geldi her gece kulüpte hadi Az Geldi vur sisenin dibine Gaz Geldi atla dans pistine hadi Bir Bacardi, gecenin vakti, Ghetto Party
Hook :
Eger bu gece sicaksa; Yaz Geldi Kulüpte dostlarinla; Yaz Geldi Elinde bir Bacardi; Yaz Geldi Altinda dans pisti; Yaz Geldi
(Debbie)
(Bu gece çok sicak) Yaz Geldi (Kulüpte dostlarimla) Yaz Geldi (Elimde bir Bacardi) Yaz Geldi (Altimda dans pisti) Yaz Geldi
salla kafaları gece geldi şehir merkezinde hayat bitti çekingen olma hadi bas gaza tedirgin olma hadi bas gaza daha gece yeni başla mesajlar çekildi eküli tamamlandı kanka adamım dostum ne dersen de eküli hazır geceye eylenceyi hecele V.I.P mikrefonunu ver bana ses 1-2 you salla kalçanı yaz geldi yepyeni remix clup'e girdi
Nakarat
Yaz Geldi her gece kulüpte hadi Az Geldi vur sisenin dibine Gaz Geldi atla dans pistine hadi Bir Bacardi, gecenin vakti, Ghetto Party | |
|
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 3:22 pm | |
| EMRE YADIN GİT Adam olmaz dedin senden Adam nedir dedim içimden Farketmezdi değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim
Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye
Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme... | |
|
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| |
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 6:10 pm | |
| ATİYE DENİZ-GÖZYAŞLARIM Birtek sende gözyaşlarım akar Birtek senin avcunda aynı olurlar
İzlersiin kendini aynada Beni birgün hissedinceye kadar(2)
gözyaşların gözyaşlarınla akar gözyaşların gözyaşlarınla akar
Birtek sende gözyaşlarım akar Birtek senin yüreğinde şarkı olurlar
dinlersiin şarkıyı yüreğinde beni birgün hissedinceye kadar(2)
gözyaşların gözyaşlarınla akar(4) | |
|
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| |
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| |
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 6:25 pm | |
| RİHANNA-UMBRELLA (Uh huh, uh huh) Ch-Yeah (Uh huh, uh huh) Rihanna Good girl gone bad (Uh huh, uh huh) Take three... Action! (Uh huh, uh huh) Hov!
[Jay-Z (Rihanna)] No clouds in my storms Let it rain, I hydroplane into fame (Eh, eh, eh) Coming down with the Dow Jones When the clouds come we gone We roc-a-fella (Eh, eh, eh) We fly higher than weather and G5's are better You know me, an anticipation for precipitation Stacks chips for the rainy day (Eh, eh, eh)
Jayy Rain man is back with little miss sunshine Rihanna where you at?
[Verse 1:] You had my heart We'll never be worlds apart May be in magazines but you'll still be my star Baby 'cause in the dark you can't see shiny cars And that's when you need me there With you I'll always share because
[Nakarat] When the sun shine we'll shine together Told you I'll be here forever Said I'll always be your friend Took an oath, I'mma stick it out 'til the end Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother You can stand under my umbrella You can stand under my umbrella (ella ella eh eh eh) Under my umbrella (ella ella eh eh eh) Under my umbrella (ella ella eh eh eh) Under my umbrella (ella ella eh eh eh eh eh-eh)
[Verse 2:] These fancy things will never come in between You're apart of my entity Here for infinity When the war has took his part When the world has delt it's card If the hand is hard together we'll mend your heart because
[Nakarat]
[Köprü] You can run into my arms It's okay, don't be alarmed Come into me There's no distance in between our love So gonna let the rain pour I'll be all you need and more because
[Nakarat]
[Outro:] It's raining (raining) Oh baby it's raining (raining) Baby come into me Come into me It's raining (raining) Oh baby it's raining (raining) You can always come into me
[only in album version:] Come into me It's pouring rain It's pouring rain Come into me Come into me It's pouring rain | |
|
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| |
| |
_merve_ // ~ ÜYE ~ //
| Konu: Geri: KARIŞ Perş. Ocak 29, 2009 6:41 pm | |
| özür dilerim karış yazmışım KARIŞIK YAZACAKTIM | |
|
| |
AshLéy <3 Administratör
| Konu: Geri: KARIŞ C.tesi Şub. 14, 2009 1:59 pm | |