♥♥ Grup Hepsi Fan Club ♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♥♥ Grup Hepsi Fan Club ♥♥

♥♥ En Büyük Grup Hepsi Fan ♥♥

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gülçün evleniyomuş koşunn :'(

5 posters
YazarMesaj
Kolo^M
// ~ ÜYE ~ //
// ~ ÜYE ~ //
Kolo^M

Kadın
Rep Alanı : Gülçün evleniyomuş koşunn :'( Reputationposnl3

Gülçün evleniyomuş koşunn :'( Empty
MesajKonu: Gülçün evleniyomuş koşunn :'(   Gülçün evleniyomuş koşunn :'( EmptySalı Ocak 27, 2009 1:45 pm

‘Hepsi’ Gülçin’siz kaldı

Gülçin Ergün, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı ve Cemre Kemer’den oluşan “Hepsi” adlı müzik grubu hakkında uzun süredir dağıldıklarına dair söylentiler çıkıyordu. Grup üyeleri “Bu iddialara sadece gülüyoruz” derken menajerleri “Onlar toplama bir grup değil ki dağılsın” diyerek haberleri yalanlamıştı. Ancak grup üyelerinden Gülçin Ergün evlenmeye kara verince “Hepsi” gerçekten dağıldı. Gülçin’in Dubai’de balayında olduğu, grubun 1 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konsere üç kişi katılacağı açıklandı. Grubun basın danışmanı “Gülçin şu an özel sebeplerden ötürü yurtdışında” dedi. Ergün daha önceki röportajlarında “Bazı evli çiftleri sevgi adına dürüstlüklerini kaybetmiş insanlar olarak görüyorum. Bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum” demişti.

Kaynak

Doğru olduğunu düşünmüyoruz elbette.. Bu konu hakkında açıklama da yapıldı fakat yine de yayımlama gereksinimi duydum .. İsteyenler gazeteyi 25 ykr’ye temin edebilirler..utangaç......
Kolo^M
// ~ ÜYE ~ //
// ~ ÜYE ~ //
Kolo^M

Kadın
Rep Alanı : Gülçün evleniyomuş koşunn :'( Reputationposnl3

MesajKonu: Geri: Gülçün evleniyomuş koşunn :'(   Gülçün evleniyomuş koşunn :'( EmptyÇarş. Ocak 28, 2009 8:58 pm

flood için çoook özürdilerim ama bunu vermem gerekk

Gülçün evleniyomuş koşunn :'( L353633062885282sb7
_merve_
// ~ ÜYE ~ //
// ~ ÜYE ~ //
_merve_

Kadın
Rep Alanı : Gülçün evleniyomuş koşunn :'( Reputationpossscv3

MesajKonu: Geri: Gülçün evleniyomuş koşunn :'(   Gülçün evleniyomuş koşunn :'( EmptyPerş. Ocak 29, 2009 6:57 pm

bence yalan
xXxCrazy girlxXx
-!- miss üye -!-
-!- miss üye -!-
xXxCrazy girlxXx

Kadın

MesajKonu: Geri: Gülçün evleniyomuş koşunn :'(   Gülçün evleniyomuş koşunn :'( EmptyC.tesi Ocak 31, 2009 12:02 pm

ya bilmyiyorum dorumu diyilmi ama bence dogrudur cünkü cemre bi repötaj da dediki evet dogru gülcin dubai da evleniyor ağlıyo yine...
-ïяэм-
// ~ ÜYE ~ //
// ~ ÜYE ~ //
-ïяэм-

Kadın
Rep Alanı : Gülçün evleniyomuş koşunn :'( Reputationposstv7

MesajKonu: Geri: Gülçün evleniyomuş koşunn :'(   Gülçün evleniyomuş koşunn :'( EmptyPerş. Mart 19, 2009 4:41 pm

inanası gelmio insanın ama doğrua olabilir yalanda
BeYzA-HePsİ
// ~ ÜYE ~ //
// ~ ÜYE ~ //
BeYzA-HePsİ

Kadın

MesajKonu: Geri: Gülçün evleniyomuş koşunn :'(   Gülçün evleniyomuş koşunn :'( EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:21 pm

xXxCrazy girlxXx demiş ki:
ya bilmyiyorum dorumu diyilmi ama bence dogrudur cünkü cemre bi repötaj da dediki evet dogru gülcin dubai da evleniyor ağlıyo yine...

Gülçün evleniyomuş koşunn :'(
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-