| Deli Kanli Kizlar Fan Club | |
|
+3|~prensesirem~| punk_rock-melda !...Böcüq...! 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
!...Böcüq...! -!- miss üye -!-
| Konu: Deli Kanli Kizlar Fan Club Ptsi Eyl. 29, 2008 9:38 am | |
| Delikanli Bi Kizsan Sende Gel. Ad: Yas: Grup Hepsiden Kimcisin: Neyin Ile Delikanlisin:
Imzamiz Yakinda Olacak Isterseniz Siz Bi Yapin Bi Bakalim Simdilik Bu:
!--DelikanliKizlarFanClub--! Bu Fanclub ta erkeklerlerle ayni haklara sahip oldumuzu kanitlayacagiz yani erkek kadin ayni degil diyenlere inat .Deli kanli bi kizsan sende gel kendi aramamizda eglenip gulup konusacagiz Baslayalim Bu Sorular Uyelerimiz Icin:
Hic bir erkekle kavga ettinmi? Hic bir erkegi dovdunmu: En buyuk Delikanli Kizligin Nedir yani ozelligin: Dogustan Delikanlimisin: :DSimdlilik Bukadar SIZE dELIKANLIKIZIN NICKLERINIDE kOYUMsONRA dEVAM eDERIMDelikanli kiz agalamaz Delikanli kiz erkegin arakasindan aglamaz Delikanli kiz serttir | |
|
| |
punk_rock-melda Administratör
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Ptsi Eyl. 29, 2008 11:57 am | |
| Ad:Melda Yas:Eralp Grup Hepsiden Kimcisin:Tabiki Cemre Neyin Ile Delikanlisin:Bakışım+dövüşümle diloş bilir !! Sorular: Hic bir erkekle kavga ettinmi?E heralde böyle seni sinir edden arkadaşın olursa tabikide evet Hic bir erkegi dovdunmu:Evet En buyuk Delikanli Kizligin Nedir yani ozelligin:Öyle bi bakarım ki korkar kaçarlar bide üstlerine yürürüm !!Zaten geçen gün birini dövdüm Dogustan Delikanlimisin:Tsbiki !! :DSimdlilik Bukadar SIZE dELIKANLIKIZIN NICKLERINIDE kOYUMsONRA dEVAM eDERIM
Delikanli kiz agalamaz Delikanli kiz erkegin arakasindan aglamaz Delikanli kiz serttir Güzel nickler beyendim ama benim nickim daha güzel bu yüzden koymam ama belki, iletime koyarım :!!! | |
|
| |
|~prensesirem~| "~ Mega Mod ~"
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Ptsi Eyl. 29, 2008 12:01 pm | |
| Ad:irem Yas:11 Grup Hepsiden Kimcisin:Tabiki Cemre Neyin Ile Delikanlisin:Bakışım+dövüşümle
Sorular:
Hic bir erkekle kavga ettinmi?ooo sayamıyon bile okulun hepsi neredeyse Hic bir erkegi dovdunmu: oooooo çoook En buyuk Delikanli Kizligin Nedir yani ozelligin:Öyle bi bakarım ki korkar kaçarlar bide üstlerine yürürüm !!Zaten bugün birini dövdüm Dogustan Delikanlimisin:Tsbiki !! :DSimdlilik Bukadar SIZE dELIKANLIKIZIN NICKLERINIDE kOYUMsONRA dEVAM eDERIM
Delikanli kiz agalamaz Delikanli kiz erkegin arakasindan aglamaz Delikanli kiz serttir
Güzel nickler beyendim ama benim nickim daha güzel bu yüzden koymam ama belki, iletime koyarım :!!! | |
|
| |
tuqba_ErqüL ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Salı Eyl. 30, 2008 1:15 pm | |
| Ad: tugba Yas: 13 Grup Hepsiden Kimcisin: yoshy ve gülçin Neyin Ile Delikanlisin: herşeyimle davranışlarımla saçımla konumamla kısacası yazdıgım gibi herşeyimle işte
Baslayalim Bu Sorular Uyelerimiz Icin:
Hic bir erkekle kavga ettinmi? erkeklerle takılırım zaten genelde bu yüzden onların dilinden anlarım ve arkadşlarımla kavga etmem ama sert davranırsa iblis ozaman tekme tokat grişirim Hic bir erkegi dovdunmu: kankim olmayanları ve takılanları döverim En buyuk Delikanli Kizligin Nedir yani ozelligin: sınıftaki tüm kızlar benden korkar hocalar bile bana laf söyleyemezler daha nolsun be Dogustan Delikanlimisin: yok ama erkeklerle takıla takıla böyle oldum iykide olmuşum :DSimdlilik Bukadar SIZE dELIKANLIKIZIN NICKLERINIDE kOYUMsONRA dEVAM eDERIM
Delikanli kiz agalamaz Delikanli kiz erkegin arakasindan aglamaz Delikanli kiz serttir sınıfımdaki hereks bnn abisi gibi bilir bee.... eskiden yani delikanlı olmadan önce hoşlandıgım bi çocuk vardı. şimdi çocukla daha yakınız ama artık hoşlanmıyorum. delikanlı olunca başka oluyo | |
|
| |
::: Şeker Kız Kendi ::: ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Salı Eyl. 30, 2008 1:26 pm | |
| dogrudur millet sınıf başkanımız var bizim bi herkes okadar çok bakırırki bir tek tugbaya bagıramaz | |
|
| |
tuqba_ErqüL ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Salı Eyl. 30, 2008 8:13 pm | |
| | |
|
| |
!...Böcüq...! -!- miss üye -!-
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Çarş. Ekim 01, 2008 8:35 pm | |
| süpermiş.. tmm kıslar alındınız | |
|
| |
tuqba_ErqüL ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Çarş. Ekim 01, 2008 10:56 pm | |
| eyvallah da kod nerde kızım | |
|
| |
AvriL*Ezqi ♥°ღMod Adayiღ°♥
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Perş. Ekim 02, 2008 9:27 am | |
| yhaa direk Deli Kanli Kizlar Fan Club yazcaz | |
|
| |
tuqba_ErqüL ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Cuma Ekim 03, 2008 4:27 pm | |
| nerden biliyosun belki var kod | |
|
| |
|~prensesirem~| "~ Mega Mod ~"
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club C.tesi Ekim 04, 2008 12:09 pm | |
| | |
|
| |
|-Minik_Girl-| ~ Co Admin ~
| Konu: Geri: Deli Kanli Kizlar Fan Club Perş. Kas. 06, 2008 10:06 am | |
| Ad:ilayda Yas:10 Grup Hepsiden Kimcisin:cemre Neyin Ile Delikanlisin:gücüm ve sert bakışım
Baslayalim Bu Sorular Uyelerimiz Icin:
Hic bir erkekle kavga ettinmi?ewet Hic bir erkegi dovdunmu:ewet En buyuk Delikanli Kizligin Nedir yani ozelligin:gücüm Dogustan Delikanlimisin:ewet Simdlilik Bukadar SIZE dELIKANLIKIZIN NICKLERINIDE kOYUMsONRA dEVAM eDERIM
Delikanli kiz agalamaz Delikanli kiz erkegin arakasindan aglamaz Delikanli kiz serttir | |
|
| |
| Deli Kanli Kizlar Fan Club | |
|