♥♥ Grup Hepsi Fan Club ♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♥♥ Grup Hepsi Fan Club ♥♥

♥♥ En Büyük Grup Hepsi Fan ♥♥

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

cemreyLe iLgiLi bi rüya..!

+3
|~prensesirem~|
AshLéy <3
AvriL*Ezqi
7 posters
YazarMesaj
AvriL*Ezqi
♥°ღMod Adayiღ°♥
♥°ღMod Adayiღ°♥
AvriL*Ezqi

Kadın

cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Empty
MesajKonu: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyPerş. Eyl. 18, 2008 6:45 pm

aLıntıdır..!

sabahın saat 4 ü gibiydi su içmeye kalktığımı hatırlıyorum.yattıktan sonra hemen uykuya dalmışım ve rüyamda cemreyi gördüm .Aslına bakarsanız hepsi grubunu özellikle takip etmem.

mesleki açıdan değerlendirmek için albümü bi kaç kez dinledim.fotolara baktım.

cemreyi rüyamda gördükten sonr asabah kalktığımda çoktan nutmuş olduğum bir duygu üzerimdeydi..yarı şaşkın bir vaziyette bursaya gitmek için yola çıktım ve sanki cemre ile berabermiş gibi saatlerce arabada onu düşünerek gittim.

bursaya vardığımda arkadaşlarım sende bi gariplik var nedir dediler.e tabi söyleyemezdim cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Icon_smileşu an istanbula geri döndüm ve hemen googleda bu siteyi bulup üye olup bu yaşadığım çok ilginç 3 günü yazmak istedim.

Tabiki her insandaki gibi bir umut bu..görür görmez bilemiorum ama zanatmiyorumki yoğun bir hayatın içinde bu yazıları okuyabilsin.

Aynı piyasanın içinde o kadar çok gereksiz insan varken ve ben artık bu insanlarla iş yapmaktan dahi iğrenmişken hatta bu isanlardan biri ile birlikte olamam derken ansızın 1 gecede,1 ka saatte fikrim tamamen değişmiş uyandım.

keşke seninle bir şansım olabilseydi.

sonsuz saygı ve sevgilerimle

ahmet
AshLéy <3
Administratör
Administratör
AshLéy <3

Kadın
Rep Alanı : cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Reputationpossscv3

MesajKonu: Geri: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyCuma Eyl. 19, 2008 9:42 pm

sağol canım bu rüyanı bizle paylaşmana çok sevindi açıkçası
cemreyLe iLgiLi bi rüya..! 99156310 gffdsf
|~prensesirem~|
"~ Mega Mod ~"
cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Megamoderatorxf7
|~prensesirem~|

Kadın

MesajKonu: Geri: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyCuma Eyl. 19, 2008 9:46 pm

saol ezgi
zuhal
-!- miss üye -!-
-!- miss üye -!-

Kadın

MesajKonu: Geri: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyC.tesi Eyl. 20, 2008 9:57 am

bişey sorucam bu rüyayı kim görmüşş ezgimi ee o daha 14 yaşında ne mesleki açısı anladım biri açıklarmı acaba??
'ChocoLate~'
~Yeni Üye~
~Yeni Üye~

Kadın

MesajKonu: Geri: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyC.tesi Eyl. 20, 2008 10:02 am

yha cnm alıntı demiş görmüyomusun ezqi yazmamış yani
_derskolik_
~Yeni Üye~
~Yeni Üye~
_derskolik_

Kadın

MesajKonu: Geri: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyC.tesi Eyl. 20, 2008 2:49 pm

bakın altına da ahmet yazmış,, gördünüz mü?..eet sanki 'ahmet'dediği kişyse sanki aşık olmuş cemreye gülücükkk düşünmek music1 toplanın... cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Hepsiir4 cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Hepsiir4 cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Hepsiir4 cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Hepsiir4
AshLéy <3
Administratör
Administratör
AshLéy <3

Kadın

MesajKonu: Geri: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyÇarş. Eyl. 24, 2008 9:24 pm

cemreyLe iLgiLi bi rüya..! Vaness12

***[---imza bana aittir çalma---]***
punk_rock-melda
Administratör
Administratör
punk_rock-melda

Kadın

MesajKonu: Geri: cemreyLe iLgiLi bi rüya..!   cemreyLe iLgiLi bi rüya..! EmptyPaz Ekim 05, 2008 10:41 pm

aynen !!

cemreyLe iLgiLi bi rüya..!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-