ggüllççin .♥.Grup Hepsisiz Yapamaz.♥.
| Konu: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. Cuma Tem. 04, 2008 5:11 pm | |
| Mesaj: #1 grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri..
bunları bir dergide buldum..ben hiç bilmiyordum bide sizinle paylaşıyım dedim..
gülçin'e sordular. 1:ben acık saçlı yatarım kapalıyken sacım asla. 2:biri beni kızdırırsa cok fena doverim ama bana gelince hiç durmam. 3:cemre'nin bana lokum dediği zaman ona hep yastık fırlatırım. 4:yemek yaptığımda begenmezlerse onlara derimki bu bnm en ünlü sözüm:gidin dingoda yiyin..offff..derim. 5:bide erenin saçımla oynamasından nefret ederim.
cemre'ye sormuşlar. 1:bana dalaştıklarında cok fena sinir olurum cıglık basarım. 2:gülçin'in sevdiği yemeği yapıp ta bizim sevmediğimzi yapınca o sözü der ve ben hemen gidip pizza alırım..gülçinde derki. ya banada verin.bizde deriz onaki git dingoda ye..diye..oda sonra bizde yastık atar. 3:yastığın pamuklarını cıkarmayı severim. 4:annemi sinir etmeyi cok severim.. 5:erenin bana uyuduğum zaman bıyık çizmesine sinir oluyorum.
eren'e sormuşlar. 1:ben esenle dalaşmayı severim. 2:gülçin'in şaçlarını sevdiğim için onlarla hep oynarım.. 3:cemreye bazen beni sinir ettimi uyumasını beklerim.ve ona bıyık çizerim. 4:konserde çığlık atanlardan nefret ederim. 5:dışarı yemege cıktığımızda garsonlar sandalyeme tuttumu sinir küpü olurum.
yasemin'e sormuşlar. 1:ben gülçinle hep oynarım.onu sinir ederim.çünkü onun bir masum bakışı var o cok hoşuma gidiyo. 2:konserde bende çığlık atanlara cok sinir olurum. 3:imza gününde birilerinin sırasını biri kaptımı ona haytta imza vermem. 4:imza günlerinde kucagıma bebek verdilermiyüzüna cayip sekilde kızarır. 5:bana biri seni seviyorum yasemin dedimi helede erkek fanalrım onlara içimden defol demem gelir ama diyemem o yüzdenn ...masunca gülerim..
|
| |
|
mutsus qirl ..EmekLi Üye...
| Konu: Geri: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. C.tesi Tem. 05, 2008 11:24 am | |
| hiç bilmiodum jnm choq saol ...! | |
|
cHoqo_pYenses ~ Co Admin ~
| Konu: Geri: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. Cuma Tem. 11, 2008 4:52 pm | |
| | |
|
ggüllççin .♥.Grup Hepsisiz Yapamaz.♥.
| Konu: Geri: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. C.tesi Tem. 19, 2008 10:27 am | |
| öd daluşlarım bende bilmiodumm | |
|
ece_arda ..EmekLi Üye...
| Konu: Geri: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. C.tesi Tem. 26, 2008 7:55 pm | |
| | |
|
|-PrïNcës-|
-Buraya Kadar Banlandınn!-
| Konu: Geri: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. Salı Ağus. 12, 2008 9:50 am | |
| | |
|
htc -!- miss üye -!-
| Konu: Geri: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. Salı Ağus. 12, 2008 10:36 am | |
| | |
|
gülçinlolipopum ~Yeni Üye~
| Konu: Geri: grup hepsi'nin bilinmeyen özellikleri.. Perş. Ağus. 14, 2008 12:52 pm | |
| | |
|